Jäsenkirje 2/2010

JÄSENMATKA TUKHOLMAAN 16.─19.9.2010

Liiton jäsenmatka suuntautuu Tukholmaan 16.─19.9.2010. Matkan aikana on tarkoitus tutustua Ruotsin sosialidemokraattiseen puolueeseen ja maan poliittiseen tilanteeseen. Ohjelmassa on myös Ruotsin lehdistöasiamiehen Yrsa Steniuksen tapaaminen.

Matka maksaa 250 euroa/henkilö. Hinta sisältää laivamatkat Viking Linella, majoituksen 2 hengen A-hytissä, 2 x aamiaisen ja 2 x päivällisen laivalla sekä 17.─18.9. majoituksen 2 hengen huoneessa hotelli Freysissa Tukholman keskustassa sekä kaupunkikiertoajelun.

Ilmoittautumiset 30.6.2010 mennessä Annakati Mattilalle mieluiten sähköpostitse: annakati.mattila@pp.inet.fi, tai puhelimella 0400-435242.

Matkalle on varattu 20 paikkaa ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Matkan maksuohjeet ja tarkempi ohjelma lähetetään ilmoittautuneille.

SAL-LOMALLE!

SSSL:n jäsenet voivat nyt hakea SAL:n kautta lomia. SAL:n hallitus on jakanut 12.3.2010 perhekuntolomakiintiöt vuodelle 2010. SSSL:n osuus on kaksi aikuista ja kaksi lasta. Hakulomakkeita saa kätevästi internetistä osoitteesta: www.sal-lomat.net.

Siellä kerrotaan myös yksityiskohtaiset hakuohjeet sekä luettelo kohteista, joissa em. loman voi viettää. Perhekuntolomia jaetaan liittojen jäsenmäärän suhteessa.

TAMPEREEN LOMAVIIKKO ARVOTTAVANA

SSSL:llä on Tampereen kylpylässä tilava, 105 neliömetrin, lomahuoneisto. Se on liiton käytössä vuosittain viikon 46 ajan. Huoneisto sijaitsee 4. kerroksessa ja siinä on makuupaikat kuudelle. Sen varustelutaso on hyvä, muun muassa tilava keittiö astianpesukoneineen, sauna ja poreamme.

Lomaviikko alkaa perjantaina 12.11.2010 ja päättyy perjantaina 19.11.2010. Loma-asunnon käyttöoikeus arvotaan 15.6.2010 mennessä ilmoittautuneiden SSSL:n jäsenten kesken.

Arvontaan voivat osallistua vain jäsenet, joilla ei ole jäsenmaksurästejä. Arvontaan ei voi osallistua myöskään sellainen jäsen, joka on voittanut arvonnan kolmen edellisen vuoden aikana.

Arvontaan ilmoittaudutaan liiton taloudenhoitajalle, Riitta Elovuo, SDP, Saariniemenkatu 6, 00530 Helsinki tai sähköpostitse: riitta.elovuo@sdp.fi. Loma-asunnon käyttöönsä saavan on maksettava liitolle viimeistään kuukautta ennen lomaviikon alkua 300 euroa. Summa on sama kuin lomaosakkeen hoitovastike tänä vuonna.

KERRO TAPAHTUMATOIVEESI

Jäseniltämme on tullut toiveita voisiko SSSL olla mukana järjestämässä erilaisia tapahtumia tai järjestää niitä itse. Liiton tavoitteena on edistää journalismia sekä avointa ja kaksisuuntaista viestintää. Tämän tavoitteen toteuttamiseksi haluamme kysyä sinulta millaisiin viestintään liittyviin tapahtumiin mielelläsi osallistuisit. Kerro meille lyhyesti tapahtumatoiveesi 19.4.2010 mennessä: rauni.koivukangas@kolumbus.fi. Otamme toiveet huomioon toimintastrategiassamme, jota käsitellään liittokokouksessa.

UNOHTUIKO JÄSENMAKSU?

Tämän jäsenkirjeen mukana postitetaan jäsenmaksulomake uudelleen niille jäsenille, jotka ovat unohtaneet suorittaa vuoden 2010 jäsenmaksun eräpäivään mennessä. Lisätietoja antaa liiton taloudenhoitaja Riitta Elovuo, p. (09) 4789 8240 tai riitta.elovuo@sdp.fi. SSSL:n jäsenyys tuo monia etuja, kuten alennuksia VR:n ja Matkahuollon hintoihin tai veloituksetta sisään museoihin. Lisäksi Viking Line tarjoaa laivamatkoihin matka-alennuksia. Katso lisää: www.vikingline.fi/edut/sssl.

SIHTEERI PALAA MAMMALOMALTA

Liittotoimikunnan sihteeri Hanna KaukopuroKlemetti palaa takaisin mammalomalta 1.4.2010. Hannan tavoittaa sähköpostilla: hanna.kaukopuro@luukku.com ja puhelimella 050-3777 842.

OIKEA OSOITE JA POSTI TULEE PERILLE

Ilmoita sähköpostiosoitteen, postiosoitteen tai puhelinnumeron muutos SSSL:n jäsenasioiden hoitajalle: riitta.elovuo@sdp.fi tai puhelimella 09-4789 8240. Päivittämällä yhteystietosi varmistat, että lähettämämme posti tulee perille oikeaan osoitteeseen.

Ei kommentteja.

Vastaa

Voimanlähteenä WordPress. Suunnitellut WooThemes