VR lopettaa lehdistöalennuksen

VR-yhtymä ilmoitti poistavansa junamatkojen lehdistöalennuksen 1.4.2011 alkaen. Lehdistölippuja voi edelleen ostaa nykyisen käytännön mukaan 31.3.2011 saakka, kun matkustaminen tapahtuu viimeistään toukokuun 2011 aikana.VR-Yhtymä Oy:n kaupallisen johtajan Lassi Rönkkösen mukaan median edustajat ovat VR:lle tärkeä sidosryhmä. Yrityksellä ei ole kuitenkaan perusteita antaa alennuksia yhdelle ammattiryhmälle.Lehdistöalennus on ollut VR:n yksipuolisesti tarjoama etu. Suomen Sosialidemokraattinen Sanomalehtimiesliitto SSSL ry ei ole ollut asiassa neuvotteluosapuolen asemassa.
Eniten haittaa alennuksen poistosta arvioidaan aiheutuvan freelancereille, jotka eivät voi siirtää matkustuskuluja suoraan toimeksiantajan maksettaviksi. Alennuksen poisto lisää myös liiton kuluja sikäli, että liiton tilaisuuksiin matkustavien jäsenten junaliput tulevat nyt entistä kalliimmaksi.

Kommentointi on suljettu.

Voimanlähteenä WordPress. Suunnitellut WooThemes