SSSL:n jäsenkirje 4/2011

Tervetuloa SSSL:n Talouspolitiikka-iltaan 19.10.2011!

SSSL järjestää keskiviikkona 19.10.2011 yhteistyössä Palkansaajien Tutkimuslaitoksen kanssa ajankohtaisen Talouspolitiikka-illan Kuljetusliittojen Hakaniemi-salissa, osoitteessa John Stenbergin ranta 6., 2. krs. Hki 53.

Illan ohjelma:

16.30 Kahvitarjoilu
17.00 Johtaja Seija Ilmakunnas: Ajankohtaiskatsaus Suomen talousnäkymiin
17.30 Erikoistutkija, tiedottaja Heikki Taimio: Euroalueen talouskehitys ja velkakriisi

Tilaisuus on avoin kaikille. Pääkaupunkiseudun (Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen) ulkopuolelta tuleville liiton jäsenille matkakulut kustannetaan julkisen liikenteen halvimman matkustustavan mukaan. Ilmoittaudu ennakkoon tarjoilua varten 14.10 mennessä: Sihteeri Mikko Nikula, puh: 044 590 7658, mikko.nikula@metalliliitto.fi  tai Juha Pöyry, puh: 040 356 0567, juha.poyry@pau.fi.

Tule kuulemaan ja kysymään missä Suomen ja Euroopan taloudessa mennään. Tervetuloa! 

Berliinin jäsenmatkalla tutustuttiin SPD:n toimintaan

Liiton jäsenmatka suuntautui 15.–18.9. Berliiniin, jossa järjestettiin samana viikonloppuna myös osavaltiovaalit. SSSL:n jäsenet saivat SPD:n upeassa Willy Brandt-talossa kiinnostavan katsauksen pääkaupungin poliittiseen tilanteeseen ja puolueen viestintään. Matkaohjelmaan kuului myös tutustuminen Suomen suurlähetystöön ja Valtiopäivätaloon. Liittomme jäseniä matkalla opasti asiantuntevasti toimittaja Pertti Rönkkö. 

SSSL:n uusia jäseniä

SSSL:n uusiksi jäseniksi ovat liittyneet seuraavat henkilöt: Kari-Veli Lehtonen, Jyrki Konola, Heta Välimäki, Ilkka Yrjä, Emilia Tervonen ja Siv Åstrand. Toivotamme uudet jäsenet lämpimästi tervetulleiksi.

Hae KSR:n SSSL:n apurahaa

Kansan Sivistysrahaston SSSL:n rahasto tukee ammatillista ja yleissivistävää opiskelua. Hakemukset tulee postittaa allekirjoitettuna Kansan Sivistysrahastolle niin, että viimeinen mahdollinen postituspäivä on 31.12.2011. Huomioithan, että hakuaikaa on aikaistettu (ennen tammikuun loppuun mennessä).

Lisätietoja ja sähköinen hakusovellus löytyvät 1.11.2011 lähtien KSR:n www-sivuilta. Internetin ulottumattomissa olevat voivat tilata hakulomakkeen puhelimitse. Tiedot apurahojen saajista julkaistaan SSSL:n ja KSR:n www-sivuilla maalis-huhtikuun vaihteessa 2012. Saajille tieto ilmoitetaan hieman aiemmin. SSSL:n rahaston hoitokunta, KSR:n hallitus, Siltasaarenkatu 6, 00530 Helsinki. Puhelin (09) 5868 530. Kotisivut: www.sivistysrahasto.com. Sähköposti: muista@sivistysrahasto.com                                                                                   

 SAK kulttuurirahaston vuoden 2012 apurahat haettavana

SSSL:n jäsenet  voivat hakea myös SAK:n kulttuurirahaston apurahoja. Hakulomake ja tarkat ohjeet löytyvät 1.11.2011 alkaen KSR:n osoitteesta  www.sivistysrahasto.com.  Internetissä täytetty, tulostettu ja allekirjoitettu hakemus liitteineen toimitetaan 31.12.2011 mennessä osoitteella: SSSL ry. PL 373, 00531 Helsinki. SAK:n kulttuurirahasto toimii Kansan Sivistysrahaston yhteydessä erikoisrahastona. Hakemus käsitellään myös SSSL:n oman opintorahaston apurahoja jaettaessa ilman eri hakemusta.

Yhteystiedot kuntoon

Mikäli osoitteesi, sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi on muuttunut, ilmoita siitä sihteeri Mikko Nikulalle, mikko.nikula@metalliliitto.fi, puh: 044 590 7658.

Ei kommentteja.

Vastaa

Voimanlähteenä WordPress. Suunnitellut WooThemes