Demarilehtimiehet: Työkaveria ei saa kiusata

Suomen Sosialidemokraattinen Sanomalehtimiesliitto SSSL ry on huolissaan työpaikkakiusaamisesta. Viimeksi julkisuudessa esillä on ollut Auto- ja Kuljetusalan Työntekijäliitto AKT:n huono työilmapiiri. SSSL:n kanta kysymykseen on yksiselitteinen ja yksinkertainen: työkaveria ei saa kiusata.

SAK:laisten liittojen ja keskusjärjestön työpaikat ovat henkilöstön arvostamia. Henkilöstö on valmis venymään työssään voimiaan säästämättä palkansaajien aseman parantamiseksi. On kohtuullista, että henkilöstön työolosuhteet, työilmapiiri ja työturvallisuus ovat kunnossa.

SAK:n jäsenliittona SSSL toivoo, että keskusjärjestön hallitus keskustelisi jäsenliittojensa työilmapiiristä ja henkilöstön asemasta. SAK:n hallituksessa vaikuttavat liittojohtajat ovat viime kädessä vastuussa liittojen työturvallisuudesta ja voivat myös ylimpinä esimiehinä puuttua ilmeneviin ongelmiin.

Lisätiedot:

Puheenjohtaja Juha Pöyry, p. 040 356 0567

Ei kommentteja.

Vastaa

Voimanlähteenä WordPress. Suunnitellut WooThemes