SSSL pitää Ahteen irtisanomista törkeänä

Suomen Sosialidemokraattinen Sanomalehtimiesliitto SSSL ry pitää Hilkka Ahteen irtisanomista AKT:n viestintäpäällikön tehtävistä törkeänä.  Erityisen irvokkaaksi AKT:n hallituksen päätöksen tekee se, että työpaikkakiusaamista koskevat rikosilmoitukset ovat vielä poliisin syyteharkinnassa, eikä Ahdetta kutsuttu edes kuultavaksi irtisanomismenettelyn vaatimalla tavalla.

Viestintäpäällikkö Ahteen irtisanominen on nolo tapaus, joka heittää varjon koko ay-liikkeen päälle.  Ammattiliitto,  jonka tehtävänä on työntekijöiden työhyvinvoinnista huolehtiminen toimii itse vastoin kaikkia niitä periaatteita vastaan, joita varten se on olemassa.

SSSL ry on viestintätehtävissä toimivien, mm, SAK:n jäsenliittojen tiedottajien ja toimittajien ammattiliitto.

Lisätietoja: Juha Pöyry, puheenjohtaja, puh: 040 356 0567

Kommentointi on suljettu.

Voimanlähteenä WordPress. Suunnitellut WooThemes