Uusi jäsenetu: Alennuksia Otavamedian aikakauslehdistä

Otavamedia tarjoaa SSSL:n jäsenille erikoisalennuksen lehtitilauksista. Alennus koskee kaikkia yhtiön lehtiä, joita ovat mm. Seura, Anna, Suomen Kuvalehti, Suosikki, Koululainen ja Tekniikan Maailma.

Tilaukset ovat jatkuvia tilauksia, jotka hinnoitellaan 12 kuukauden määräaikaisista normaalihinnoista ja laskutetaan yhdessä erässä. Erikoisalennukseen oikeuttavat uudet, laskuttamattomat kotimaan tilaukset. Voimassa olevaa tilausta ei voi vaihtaa alennustilaukseen, eikä alennustilausta voi käyttää voimassaolevan määräaikaisen tilauksen jatkoksi. Tilaukset jatkuvat automaattisesti erikoishinnalla 12 kuukauden laskutusjaksoissa kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaan niin kauan kuin jäsen haluaa. Tilaukset eivät sisällä tilaajaetuja.

Otavamedian alennusetu on voimassa niin kauan kuin henkilö on SSSL:n jäsen tai sopimus on voimassa. Sopimus tarkistetaan vuosittain. Otavamedian aikakauslehtiä voit tilata erikoisalennuksella tästä linkistä: www.otavamedia.fi/sssl

Otavamedian asiakaspalvelun puhelinnumero on (09) 156 665 ja palveluaika on ma-pe 8-17.

Ei kommentteja.

Vastaa

Voimanlähteenä WordPress. Suunnitellut WooThemes