Jäsenkirje 2/2012

JÄSENTAPAAMINEN SDP:N PUOLUEKOKOUKSESSA 

SDP:n puoluekokous pidetään Helsingissä, Marina Congress Centerissä 24.–26.5.2012. SSSL järjestää vapaamuotoisen jäsentapaamisen puoluekokouksen yhteydessä perjantaina 25.5. Tapaamme kokouspaikan aulassa, infopisteen luona klo. 17.00. Marina Congress Center sijaitsee Katajanokalla, osoitteessa Katajanokanlaituri 6, 00160 Helsinki. Lämpimästi tervetuloa!

LIISA JAAKONSAARELTA KUTSU BRYSSELIIN 20.–23.9.2012

EU-parlamentaarikko Liisa Jaakonsaari on kutsunut SSSL:n jäseniä tutustumismatkalle Brysseliin 20.–23.9.2012. Matkan omakustannushinta on noin 250 €. Liisan toivomuksesta matkalle pyydetään kirjoittavia toimittajia. SSSL:lle varattuja paikkoja ei ole vielä vahvistettu, mutta mikäli lähtijöitä on enemmän kuin paikkoja, käsittelee liittotoimikunta asiaa. Sitovat ilmoittautumiset pyydetään 30.5. mennessä sihteeri Mikko Nikulalle, puh: 044 590 7658 tai mikko.nikula@metalliliitto.fi

UUSI JÄSENETU: ALENNUKSIA OTAVAMEDIAN AIKAKAUSLEHDISTÄ

Otavamedia tarjoaa SSSL:n jäsenille erikoisalennuksen lehtitilauksista. Alennus koskee kaikkia yhtiön lehtiä, joita ovat muun muassa Seura, Anna, Suomen Kuvalehti, Suosikki, Koululainen ja Tekniikan Maailma. Tilaukset ovat jatkuvia tilauksia, jotka hinnoitellaan 12 kuukauden määräaikaisista normaalihinnoista ja laskutetaan yhdessä erässä. Jäsenedusta lisää www.otavamedia.fi/sssl

ENSIMMÄINEN ASKEL HYVINVOINTIIN

Palkansaajien hyvinvointi ja terveys PHT järjestää 1askel-jaksoja sekä aikuisille että koko perheille, joihin myös SSSL:n jäsenet voivat hakea. Aikuisille tarkoitettuja jaksoja järjestetään neljällä eri teemalla, joista voi valita itselleen sopivimman. Jaksoilla keskitytään  liikkumiseen, painonhallintaan ja miesten tai nuorten miesten hyvinvointiin.

Jaksoille voi hakea osoitteessa www.pht.fi. PHT lähettää hakijalle tarvittaessa myös käsin täytettävän hakulomakkeen. PHT:n asiakaspalvelu: Neuvontapuhelin arkisin kello 9–10 ja 13–15: 020 144 1318, sähköposti asiakaspalvelu@pht.fi

TAMPEREEN LOMAVIIKKO ARVOTTAVANA

SSSL:llä on Tampereen Kylpylässä tilava, 105 neliömetrin lomahuoneisto/-osake. Huoneisto on liiton käytössä vuosittain viikon 46 ajan. Huoneisto sijaitsee 4. kerroksessa ja siinä on makuupaikat kuudelle. Sen varustelutaso on hyvä, muun muassa tilava, täysin varusteltu keittiö, sauna ja poreamme. Kylpylän käyttö ja aamiaiset eivät sisälly viikko-osakkeen pakettiin. Kylpylään pääsee alennettuun hintaan.

Lomaviikko alkaa perjantaina 9.11. ja päättyy perjantaina 16.11.  Loma-asunnon käyttöoikeus arvotaan 30.6. mennessä ilmoittautuneiden SSSL:n jäsenten kesken. Arvontaan voivat osallistua vain jäsenet, joilla ei ole jäsenmaksurästejä. Arvontaan ei voi osallistua myöskään sellainen jäsen, joka on voittanut arvonnan kolmen edellisen vuoden aikana.

Arvontaan ilmoittaudutaan liiton taloudenhoitaja Mikko Nikulalle, Metallityöväen Liitto, PL 107, 00531 Helsinki tai sähköpostitse mikko.nikula@metalliliitto.fi. Loma-asunnon käyttöönsä saavan on maksettava liitolle viimeistään kuukautta ennen lomaviikon alkua 327,79 euroa, joka on lomaosakkeen hoitovastike tänä vuonna.

VAPAAJÄSENTEN VAPAAEHTOINEN TUKIMAKSU

Vapaajäsenten vapaaehtoinen tukimaksu on 10 euroa. Mikäli olet vapaajäsen ja haluat tukea liiton toimintaa, voit maksaa tukimaksun liiton tilille Nordea 152130-103855 viitteellä 3214.

OLETKO EHDOLLA KUNTAVAALEISSA?

Keräämme tietoja liiton jäsenten ehdokkuuksista syksyn kuntavaaleissa. Ilmoitathan ehdokkuudestasi liiton sihteerille; nimi, ikä, vaalipiiri.

OPINTORAHASTO JAKOI APURAHAT

Sosialidemokraattisten lehtimiesten opintorahasto jakoi apurahoja neljälle SSSL:n jäsenelle. Apurahan saivat Ismo Alhoniemi 500 € (liikunnan ja urheilun asema Euroopan unionissa), Kari Arola 500 € (muistelmia SAK:sta, SDP:stä, Demarista ja yhteiskunnan muutoksesta), Hilppa Kimpanpää 500 € (oman elämän tarina) ja Juha Sihvonen 500 € (tutustuminen Petroskoin yliopistoon ja journalismin opiskelu). Lisäksi Tuila Jaatinen sai SAK:n kultturiapurahan 1000 € (musiikki).

LIITTOKOKOUS MARRASKUUSSA

Tänä vuonna on myös SSSL:n liittokokous, joka pidetään Helsingissä lauantaina 10.11.2012. Kokouksen pitopaikka ilmoitetaan myöhemmin. Merkitse aika kalenteriisi jo nyt.

SSSL:N UUSIA JÄSENIÄ 

SSSL:n uusiksi jäseniksi ovat liittyneet Jarkko Nissinen, Janne Pelkonen ja Anneli Velho.  Toivotamme uudet jäsenet lämpimästi tervetulleiksi!

Ei kommentteja.

Vastaa

Voimanlähteenä WordPress. Suunnitellut WooThemes