JÄSENKIRJE 3/2012

Tervetuloa SSSL:n liittokokoukseen 10. marraskuuta 

SSSL:n sääntömääräinen liittokokous pidetään lauantaina 10.11.2012, klo. 11.00 alkaen Puu- ja erityisalojen liiton tiloissa Helsingin Merihaassa, osoitteessa Haapaniemenkatu 7-9 B, 10. krs. 00530 Helsinki. Kokouksessa käsitellään liiton sääntöjen 9§ määräämät asiat. Liittokokoukselle tehtävät esitykset on toimitettava liittotoimikunnalle 13.10. mennessä.
Liitto kustantaa pääkaupunkiseudun ulkopuolelta tuleville jäsenille matkakulut halvimman matkustustavan (joukkoliikenne) mukaan. Tarjoilun vuoksi ilmoittautumisia pyydetään sihteeri Mikko Nikulalle, mikko.nikula@metalliliitto.fi, 26.10. mennessä. Tervetuloa!

Sääntömuutosesitys liittokokoukselle 

Liittotoimikunta teki kokouksessaan 21.8. esityksen liittokokoukselle liiton uusiksi säännöiksi. Esitys on lähetetty jäsenille kotiin jäsenkirjeen yhteydessä .

Liitolle uusi nimi? 

Liittotoimikunta keskusteli kokouksessaan myös liiton nimen muuttamisesta. Liittotoimikunta ei tee esitystä liiton nimen vaihtamisesta, mutta jos ehdotuksia tulee, ne käsitellään liittokokouksessa. 

SSSL tukee kuntavaaliehdokkaita

SSSL tukee liiton jäseniä, jotka ovat syksyn kuntavaaleissa ehdolla. Tuen saamiseksi jäsenen on oltava luonnollisesti ehdolla SDP:n listoilla. Myös jäsenmaksujen on oltava kunnossa. Tukisumma tarkentuu, kun liitolla on kaikkien ehdokkaiden nimet selvillä. Niiden ehdokkaiden, jotka eivät ole vielä olleet yhteydessä liittoon, pyydetään lähettämään tiedot ehdokkuudesta ja vaalipiiristä sihteeri Mikko Nikulalle 30.9. mennessä.

Uusi jäsenetu Eckerölinelta

Eckeröline myöntää SSSL:n jäsenille alennetut hinnat päiväristeilyistä M/S Nordlandialla Tallinnaan ajalle 20.8.–30.12.2012 seuraavasti: su-pe lähdöt 18 €/hlö ja la lähdöt 25 €/hlö. Sopimushinta edellyttää jäseneltä voimassa olevaa jäsenkorttia. Hinnat koskevat myös samalla varauksella mukana olevia matkustajia. Varauksen yhteydessä mainitse koodi SAK (Eckerölinen nettimyymälässä lisää koodi sille varattuun kenttään). Varaukset ja tiedustelut: Yksittäisvaraukset www.eckeroline.fi, puh. 06000 4300 (1,64 €/vastattu puhelu+pvm).

Tampereen lomaviikko arvottu

Tampereen Holiday Inn-kylpylän lomahuoneiston arvonnassa onnetar suosi Helinä Tuomista. Arvontaan osallistui 11 liiton jäsentä. Onnea voittajalle.

Kommentointi on suljettu.

Voimanlähteenä WordPress. Suunnitellut WooThemes