Jäsenkirje 4/2012

TERVETULOA SSSL:N LIITTOKOKOUKSEEN ! 

SSSL:n sääntömääräinen liittokokous pidetään lauantaina 10.11.2012, klo 11.00 alkaen Puu- ja erityisalojen liiton tiloissa Helsingin Merihaassa, osoitteessa Haapaniemenkatu 7-9 B, 10. krs. 00530 Helsinki. Kokouksessa käsitellään liiton sääntöjen 9§ määräämät asiat. Kokouksen esityslista tämän kirjeen kääntöpuolella.
Liitto kustantaa pääkaupunkiseudun ulkopuolelta tuleville jäsenille matkakulut halvimman matkustustavan (joukkoliikenne) mukaan. Kokouksen jälkeen klo.14.00 ravintola Juttutuvassa (Säästöpankinranta 6, Hki 53) on tarjolla lounas. Itse kokoukseen ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, mutta mikäli haluat jäädä kokouksen jälkeen syömään, niin ilmoita lounasvaihtoehtosi liha tai kala sekä mahd. ruoka-aineallergia etukäteen sihteeri Mikko Nikulalle 2.11. mennessä. Tervetuloa!

LIITON UUDEKSI NIMEKSI ESITETÄÄN: MEDIATYÖLÄISET RY

Liittokokoukselle saapui määräaikaan 13.10. mennessä neljä aloitetta. Liittotoimikunta teki aloitteen liiton sääntöjen muuttamisesta, joka esiteltiin edellisessä jäsenkirjeessä. Tämän lisäksi yksittäisiltä jäseniltä tuli kaksi aloitetta jäsenten tasa-arvoisen ja oikeudenmukaisen kohtelun puolesta (liittyen jäsenmatkoihin). Myös liiton nimen muuttamista esitetään liittokokoukselle. Uudeksi nimeksi esitetään: Mediatyöläiset ry. 

TERVETULOA SEMINAARIIN: MEDIA MURROKSESSA JA HORROKSESSA-MITEN KÄY PUOLUELEHDISTÖN? 

SSSL järjestää yhteistyössä Keskustan Lehtimiesten ja Yleisen Lehtimiesliiton kanssa seminaarin aiheesta Media murroksessa ja horroksessa – miten käy puoluelehdistön? Seminaari pidetään perjantaina 16.11.2012, klo 16.15 Cafe Ekbergissä, Helsingissä, osoitteessa Bulevardi 9, 2. krs. Tilaisuuden aluksi tarjoillaan kahvit klo 15.30 alkaen. Ilmoittautumiset 12.11. mennessä sähköpostitse osoitteeseen: yll@welho.com. SSSL kustantaa pääkaupunkiseudun ulkopuolelta tuleville jäsenille matkakulut halvimman matkustustavan (joukkoliikenne) mukaan.

KIINNOSTAVAA KOTISEUTUHISTORIAA TARJOLLA 

Liittomme euralaisjäsen Seppo Saari on kirjoittanut kotiseutuhistoriallisen teoksen ”Kolme ihmiskohtaloa Paneliasta”. Siinä kerrotaan kansalaissodan tapahtumista em. seudulla. 52-sivuista kirjaa saa suoraan tekijältä. Hinta 5 € + toimituskulut. Tee tilauksesi tekstiviestillä numeroon 041 – 5318260 tai sähköpostilla ssaari1@gmail.com

Kommentointi on suljettu.

Voimanlähteenä WordPress. Suunnitellut WooThemes