SSSL:n jäsenkirje 1/2013

Hyvät sosialidemokraattisen sanomalehtimiesliiton jäsenet

Uusi hallitus aloitti toimintansa vuoden alussa. Aika on mennyt kuin siivillä, ensimmäiset kuukaudet ovat tosin menneet hallinnollisissa asioissa uutta oppiessa. Maaliskuun alussa Emilia Tervonen aloitti hallituksen sihteerinä ja nyt alkavat eri asiat ja tehtävät olla sekä puheenjohtajalle että sihteerille jo selvillä.

Puheenjohtaja tapasi helmikuun lopulla puoluesihteeri Reijo Paanasen ja he miettivät yhdessä, mitä liittomme voisi tuoda sd-aatteen näkyvyyden parantamisen edistämisessä nykyisessä, aika lailla sinivihreässä mediailmastossa. Jäsenistömme vahva osaaminen eri viestinnän osa-alueilla kiinnosti Reijoa erittäin paljon ja sovimme, että  Ilmari Nalbantoglu, puoluetoimiston  tiedottaja, kokoaa halukkaista talkoolaisista työryhmän, joka alkaa auttaa puolueemme johtoa viestinnän haasteissa.

Ajankohtaista

Liittomme pitkäaikainen jäsenen ja entisen puheenjohtajan Kari Arolan muistelmat julkaistiin keväällä. Karin kirjaa voi ostaa suoraan häneltä kari.arola@kolumbus.fi.

Olemme jäseniä Palkansaajien hyvinvointi ja terveys ry:ssä. Liittomme jäsenillä on mahdollisuus hakea lomatukea ja tukea erilaisiin kuntoutuksiin. Lisätiedot Palkansaajien hyvinvointi ja terveys ry, Lintulahdenkatu 10 00500 Helsinki, www.pht.fi

Liitolla on tilava, 105 neliöinen loma-asunto Tampereen kylpylässä, ja tänä vuonna lomaviikkomme on 8.-15.11. Asunnossa on kuusi vuodepaikkaa, sauna, poreamme ja se on erittäin hyvin varusteltu. Ilmoittaudu arvontaan 31.7.2013 mennessä, osoitteeseen ssslliitto@gmail.com. Kolmen viime vuoden aikana lomaoikeuden voittaneet eivät voi osallistua arvontaan. Hinta on n. 300 euroa/viikkoa ja sisältää koko asunnon käytön siivouksineen.

Sovimme hallituksessa, että aiemmin keväällä ilmestynyt liiton vuosijulkaisu ilmestyy vastaisuudessa loppuvuodesta, jäsenkorttitarrapostituksen yhteydessä. Seuraavan julkaisun aihe on EU ja kaipaamme mukaan halukkaita kirjoittajia.

Jäsentilaisuus toukokuussa

Seuraava jäsentilaisuus järjestetään eduskunnassa keskiviikko 22.5. klo 17–19. Isäntänä on pääsihteeri Jyrki Konola ja kansanedustajia, joiden nimet vahvistuvat myöhemmin. Ilmoitathan osallistumisesi viimeistään 15.5. sähköpostilla osoitteeseen ssslliitto@gmail.com.

Yhteystietoja

Liiton kotisivut löytyvät osoitteesta http://sssl.fi ja sihteerin ja puheenjohtajan tavoittaa sähköpostilla helpoiten osoitteessa ssslliitto@gmail.com. Tähän osoitteeseen voi laittaa ilmoittautumiset jäsentilaisuuksiin, halukkuus osallistua viestintätalkoisiin ja halukkuus kirjoittaa seuraavaan vuosijulkaisuun.

 

Olemme myös avanneet Facebook-ryhmän jäsenistölle, sinne  voit liittyä esimerkiksi puheenjohtajan kautta. Muistathan aina myös ilmoittaa muuttuneet yhteystietosi. Päivitetyt yhteystiedot voi lähettää yllämainittuun sähköpostiosoitteeseen tai voit täyttää oheisen lomakkeen ja postittaa sen osoitteeseen SSSL ry, PL 373, 00531 Helsinki.

Jäsenmaksu vuodelle 2013

Ohessa on jäsenmaksulomake tälle vuodelle, jäsenmaksun suuruus on 35 euroa.  Muistathan maksaa sen viimeistään 31.5. mennessä. Lisäksi muistutamme vapaajäsenten vapaaehtoisesta tukimaksusta, jolla katetaan monistus- ja postituskuluja. Vapaaehtoinen maksu on 10 euroa/vuosi.

 

Liiton hallitus toivottaa hyvää kesän odotusta, nähdään toivottavasti eduskunnassa 22.5.!

 

Miriikka Laakkonen, puheenjohtaja 040 560 8089 (iltaisin)

Emilia Tervonen, sihteeri

yhteinen sähköpostiosoitteemme on ssslliitto@gmail.com

 

Ei kommentteja.

Vastaa

Voimanlähteenä WordPress. Suunnitellut WooThemes