Jäsenkirje 1/2010

SSSL:n jäsenkirje 1/2010

UUSI JÄSENKORTTI

Tässä sinulle ilmeeltään uudistunut jäsenkortti, ole hyvä. Tämä kortti korvaa vanhan kortin. Mikäli et tässä kirjeessä saanut kyseistä jäsenkorttia, syy on todennäköisesti: A) olet unohtanut lähettää jäsenkortin tilausta varten valokuvasi Juha Pöyrylle tai B) olet unohtanut maksaa jäsenmaksusi. Suorita unohtunut jäsenmaksu tilille Nordea 152130-103855 viimeistään 15.2.2010. Lisätietoja jäsenmaksuasioista antaa liiton taloudenhoitaja Riitta Elovuo, p. (09) 4789 8240 tai sähköposti: riitta.elovuo@sdp.fi

Tilaamme jäsenkortteja aina neljännesvuosittain. Seuraavan tilauksen teemme maaliskuussa. Saat uuden jäsenkortin vanhan tilalle, kun lähetät jpg-tiedostona valokuvasi (mieluiten passikuva) Juha Pöyrylle sähköpostilla: juha.poyry@pau.fi tai perinteisenä paperikuvana osoitteella: Tiedottaja Juha Pöyry, Posti- ja logistiikka-alan unioni PAU, John Stenbergin ranta 6, 00530 Helsinki.

VUODEN 2010 JÄSENMAKSU VAIN 35 EUROA

Oheisena on myös tilisiirtolomake vuoden 2010 jäsenmaksun maksamista varten. Jäsenmaksu on 35 euroa ja vapaajäsenten vapaaehtoinen tukimaksu 10 euroa. Jäsenmaksun eräpäivä on 28.2.2010, muistathan maksaa jäsenmaksusi ajoissa. Muista maksaessasi käyttää tilisiirtolomakkeeseen printattua henkilökohtaista viitenumeroasi. Lisätietoja: Riitta Elovuo, p. (09) 4789 8240 tai sähköposti: riitta.elovuo@sdp.fi.

KUTSU SEMINAARIIN: Tuleeko työväenlehdistä katoavaa kansanperinnettä vai nostaako verkko ne uuteen nousuun?

Yleinen lehtimiesliitto ja Suomen Sosialidemokraattinen Sanomalehtimiesliitto järjestävät työväenlehtien tilaa ja tulevaisuutta koskevan seminaari- ja keskustelutilaisuuden perjantaina 29.1.2010 klo 16.30 Helsingin Pressiklubilla, Rautatieaseman Pullman Baari, 2. krs.

Alustajina toimivat päätoimittajat Juha Peltonen Demarista, Jouko Joentausta Kansan Uutisista sekä professori Ari Heinonen Tampereen tiedotusopin laitokselta. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu. Tervetuloa!

 APURAHOJA HAETTAVANA – HAKUAIKA PÄÄTTYY TAMMIKUUN LOPUSSA

Kansan Sivistysrahasto KSR:n alaisena toimivasta Sosialidemokraattisen Sanomalehtimiesliiton opintorahastosta jaetaan vuosittain apurahoja sosialidemokraattisten lehtimiesten ja tiedottajien ammatillisen ja yleissivistävän opiskelun tukemiseen.

Apurahojen haku tapahtuu internetin välityksellä, mutta itse tulostettu hakulomake on palautettava allekirjoitettuna tammikuun 30. päivään mennessä KSR:n toimistoon, os. Siltasaarenkatu 6, 7. kerros, 00530 Helsinki. Hakuohjeet ja -lomakkeet löytyvät Kansan Sivistysrahaston kotisivulta www.sivistysrahasto.com. Muista mainita hakulomakkeessa Sos.dem. Sanomalehtimiesliiton rahaston nimi.

T-LEHTIMIEHEN VUOSIKIRJA 2010

T-lehtimiehen vuosikirja 2010 teemana on sähköisen ja sosiaalisen median suhde painettuun sanaan sekä työväenliikkeen medioiden ja toimijoiden mukautuminen näihin uusiin välineisiin. Vuosikirjan pdf-versio on luettavissa myös liiton nettisivuilla: www.sssl.fi. Nettisivuilla kannattaa vierailla, sillä päivitämme sinne aina kaikki ajankohtaiset asiat.

 

JÄSENMATKALLE RUOTSIIN

SSSL järjestää syyskuussa jäsenmatkan Tukholmaan. Täsmälliset ohjelma- ja hintatiedot tarkentuvat kevään kuluessa. Ilmoittautumisohjeet lähetetään seuraavassa jäsenkirjeessä. Lisätietoja: Anna-Kati Mattila, sähköposti: annakati.mattila@pp.inet.fi.

JÄSENTAPAAMINEN SDP:N PUOLUEKOKOUKSEN YHTEYDESSÄ JOENSUUSSA

SDP:n puoluekokous pidetään Joensuussa 27. – 29.5.2010. SSSL järjestää puoluekokouksen yhteydessä jäsentapaamisen perjantaina 28.5.2010. Seuraavassa jäsenkirjeessä kerromme tapaamisesta tarkemmin.

LIITTOKOKOUSVUOSI

Tänä vuonna on myös SSSL:n liittokokous, joka pidetään Helsingissä 13.11.2010. Kokouksen pitopaikka ilmoitetaan myöhemmin. Merkitse aika kalenteriisi jo nyt.

SIHTEERI MAMMALOMALLA

Liittotoimikunnan sihteeri Hanna KaukopuroKlemetti synnytti 5.1.2010 reippaan tyttövauvan. Syntymähetkellä pienen prinsessan strategiset mitat olivat: 50 cm ja 3490 grammaa. Lämpöiset onnittelumme!

Hanna viettää äitiyslomaa SSSL:n sihteerin tehtävistä maaliskuun 2010 loppuun saakka. Tänä aikana häntä tuuraa Rauni Koivukangas, p. 040-5089 270, rauni.koivukangas@kolumbus.fi.

SYNTYMÄPÄIVÄLUETTELO

Liittotoimikunnan sisäiseen käyttöön laaditaan vuosittain luettelo pyöreitä vuosia täyttävistä SSSL:n jäsenistä. Jos täytät vuoden 2010 aikana pyöreitä vuosia, mutta et halua nimeäsi luetteloon, ilmoita siitä liiton sihteerille, rauni.koivukangas@kolumbus.fi.

Onnittelut KSR:n kautta

Merkkipäivän viettäjä voi ohjata onnittelunsa Sosialidemokraattisten Lehtimiesten Opintorahastoon. Toive kirjataan KSR:n painattamaan merkkipäiväluetteloon ja nettisivuille.

OVATKO YHTEYSTIETOSI MUUTTUNEET?

Jos osoitteesi, sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi muuttuu, ilmoita siitä SSSL:n jäsenasioiden hoitajalle joko sähköpostitse: riitta.elovuo@sdp.fi tai puhelimitse, puh. 09-4789 8240.

Sähköposti on nopea ja lähes reaaliaikainen viestintäväline, jota pyrimme hyödyntämään tulevaisuudessa. Muistathan päivittää yhteystietosi.

HYVÄÄ VUOTTA 2010!

SUOMEN SOSIALIDEMOKRAATTINEN SANOMALEHTIMIESLIITTO SSSL RY

Mikko Myller                      Rauni Koivukangas

puheenjohtaja                     sihteeri

p. 050-396 0074                p. 040-5089 270
mikko_myller@yahoo.co.uk                    rauni.koivukangas@kolumbus.fi

Ei kommentteja.

Vastaa

Voimanlähteenä WordPress. Suunnitellut WooThemes