Jäsenkirje 1/2014

Hyvät sosialidemokraattisen sanomalehtimiesliiton jäsenet

Alla on vuoden ensimmäinen jäsenkirje. Jäsenkirje on lähetetty sähköpostitse niille jäsenille, joiden sähköpostiosoite on jäsenrekisterissä. Jos sähköpostiosoite ei ole liiton tiedossa, on kirje lähetetty postitse. Jos haluat jatkossa kirjeen mieluummin sähköpostitse, ilmoitathan osoitteesi liiton taloudenhoitajalle Kaisa Koskiselle, puh. 050 559 4848 tai sähköposti: kaisa.koskinen@tilikoskinen.fi

Muistithan jäsenmaksun?

Viime vuoden viimeisen jäsenkirjeen mukana lähetettiin tilisiirtolomake vuoden 2014 jäsenmaksun maksamista varten. Jäsenmaksu on 35 euroa ja vapaajäsenten vapaaehtoinen tukimaksu 10 euroa. Jos olet unohtanut maksaa jäsenmaksusi, tee se välittömästi, sillä sen eräpäivä oli tammikuun lopussa. Jäsenmaksuasioista saat lisätietoja liiton taloudenhoitaja Kaisa Koskiselta, puh. 050 559 4848 tai sähköposti: kaisa.koskinen@tilikoskinen.fi.

Yle-seminaari 28.2.

SSSL järjestää yhdessä Yleisen lehtimiesliiton (YLL) ja Keskustan lehtimiesten kanssa Yle-seminaarin 28.2. Isossa Pajassa. SSSL:n jäsenille on varattu 30 paikkaa seminaariin. Voit ilmoittautua mukaan lähettämällä ilmoittautumisesi YLL:n sihteerille Markku Vainiolle osoitteeseen yll@welho.com. Mainitsethan ilmoittautumisessasi SSSL:n jäsenyyden. Liitto korvaa pääkaupunkiseudun ulkopuolelta tulevien matkakulut halvimman julkisen kulkuneuvon taksojen mukaisesti.

Yle-seminaarin ohjelma

Yle 2024 – still going strong? -seminaarissa tähystetään n. kymmentä seuraava Yle-vuotta politiikan, teknologian kehityksen, resurssien ja viestinnän murrosten kulmista. Siihen liittyen puntaroimme kaupallisen vs. julkisen sekä printin vs. sähköisen median tuomia jännitteitä.

Tilaisuuden juontaa tuottaja Juha Kulmanen Yleisradiosta.

15.00 Kahvitarjoilu.
15.15 Tutkija Marko Ala-Fossi: Ylen teknologiset, taloudelliset ja poliittiset näköalat.
15.45 Ylen toimitusjohtaja Lauri Kivinen: Ylen uusi rahoitusmalli – ensimmäisen vuoden kokemukset. Yleisradion yhteistyönäkymät kotimaisten ja kansainvälisten media-alan toimijoiden kanssa.
16.05 Viestinnän Keskusliiton toimitusjohtaja Valtteri Niiranen: Miten printti vastaa sähköisen (TV, radio, internet) median haasteeseen?
16.25–17.00 Kansanedustajat Päivi Lipponen, Silvia Modig ja Mika Lintilä: Kommenttipuheenvuorot kaikkiin edellisiin.
17.00–17.45 Yleisökysymyksiä ja kommentteja.
18.30 Jatkokeskustelut Juttutuvassa.

Seminaarin järjestämispaikka ja kulkuyhteydet

Ylen Iso Paja, käyntiosoite Radiokatu 5 A.

Omalla autolla tuleville löytyy vieraspaikkoja ajamalla Ison Pajan viereisestä pääportista sisään. Hyvä on huomioida, että paikat ovat kahden tunnin kiekkopaikkoja, mutta portilta saa pidempiaikaiseen pysäköintiin oikeuttavan luvan. Kävelemällä portista uudelleen ulos ja kääntymällä vasemmalle pääsee Ison Pajan ovelle.

Taksilla pääsee suoraan oven eteen. Bussit 22, 23 ja 59 pysähtyvät Ison Pajan edessä, raitiovaunu 7A/7B tulee muutaman minuutin kävelymatkan päähän.

Kartta ylen alueesta löytyy osoitteesta http://yle.fi/yleisradio/sites/yleisradio/files/attachments/yle-keskus_kartta.pdf

SoMe ABC -koulutus 26.4.

SSSL järjestää sosiaalisen median SoMe ABC -koulutuksen yhdessä TSL:n kanssa lauantaina 26.4. Koulutus maksaa jäsenille 100 €. Voit ilmoittautua mukaan koulutukseen sähköpostitse SSSL:n sihteerille Jonne Kiviselle osoitteeseen jonne.kivinen@teamliitto.fi 11.4. mennessä. Koulutukseen mahtuu mukaan 16 jäsentä. Koulutusta ei järjestetä, jos ilmoittautuneita on vähemmän kuin 8. Liitto korvaa pääkaupungin seudun ulkopuolelta tulevien matkakulut halvimman julkisen kulkuneuvon taksojen mukaisesti.

SoMe ABC alustava ohjelma

9.00 Aamukahvi, pieni suolainen
9.30 Opiskelua
12.15 Lounas Juttutuvassa
13.00 Opiskelu jatkuu
14.15 Kahvi
16.30 Lopetus

Koulutuksen sisältö

  • Sosiaalisen median välinekirjo – mitkä suosituimmat välineet? – miten oma some työkalupakki muodostuu?
  • Tietoturvan ja tietosuojan mahdollisuudet ja uhat.
  • Verkostojen merkitys – seuraaminen. Miten rakentaa omaa verkostoa?
  • Viestiminen eri kanavissa. Tärkeimpien somevälineiden erityispiirteet. Viestinnän hallinta – kuinka kirjoitan – mihin reagoin?
  • Linkittäminen, paikkatieto ja kuva kiinnostuksen apuvälineinä.
  • Tiedon hakemisen merkitys.

Sisältöjen syvyys rakentuu osin kurssilaisten valintojen pohjalta. Kurssilla käsitellään ainakin seuraavia sosiaalisenmedian välineitä: Twitter, Facebook, LinkedIn, Instagram, Google+.

Jäsentapaaminen Seinäjoella 8.5.

Suomen Sosialidemokraattisen Puolueen seuraava puoluekokous pidetään Seinäjoella 8.-10.5.2014. SSSL järjestää puoluekokouksen yhteydessä jäsentapaamisen torstaina 8.5. klo 15-17. Tapaamispaikka on Seinäjoen Työväenyhdistyksen kokoustila, os. Keskuskatu 17.

Tarkemmat tiedot jäsentilaisuudesta lähetetään myöhemmin. Liitto korvaa matkakulut halvimman julkisen kulkuneuvon taksojen mukaisesti.
Ilmoittautumiset Jonne Kiviselle 24.4.2014 mennessä joko sähköpostitse jonne.kivinen@teamliitto.fi tai puh. 050 303 9266.

Liittokokous 15.11.

SSSL:n liittokokous järjestetään lauantaina 15.11. Helsingissä. Aikataulu ja paikka tarkentuvat myöhemmin.

Tampereelle lomailemaan

SSSL:lla on Holyday Club Tampereen kylpylässä käytössään viikko 46 eli yksi lomaviikko vuodessa. Lomaviikkoa alkaa perjantaina ja päättyy perjantaina. Tänä vuonna se on 7.-14.11.2014. Loma-asunnon käyttöoikeus arvotaan vuosittain kesäkuun loppuun mennessä.

Arvontaan on ilmoittauduttava 15.6.2014 mennessä. Arvontaan voi osallistua vain sellainen jäsen, jolla ei ole jäsenmaksurästejä ja joka ei ole edellisen kolmen vuoden aikana voittanut viikon käyttöoikeutta. Loma-asunnon käyttöönsä saavan on maksettava 380 euron vastike viimeistään kaksi viikkoa ennen lomaviikon alkua.

Yli sataneliöisessä huoneistossa on kaksi makuuhuonetta ja kuusi vuodepaikkaa, sauna ja poreamme. Huoneistoon varustukseen kuuluvat myös astianpesukone, mikroaaltouuni, televisio sekä dvd-soitin.

Liity SSSL:n facebook-ryhmään

Liitolla on oma facebook-ryhmä. Jos haluat liittyä siihen, ota yhteyttä puheenjohtajaan, sihteeriin tai liittohallituksen jäseniin.

Yhteystiedot kuntoon

Jos osoitteesi tai sähköpostiosoitteesi muuttuu, ilmoita siitä liiton taloudenhoitajalle joko sähköpostitse: kaisa.koskinen@tilikoskinen.fi tai puh. 050 559 4848.

 

Miriikka Laakkonen, puheenjohtaja 040 560 8089 (iltaisin)

Jonne Kivinen, sihteeri

yhteinen sähköpostiosoitteemme on ssslliitto@gmail.com

Ei kommentteja.

Vastaa

Voimanlähteenä WordPress. Suunnitellut WooThemes