Kutsu SSSL:n liittokokoukseen 15. marraskuuta

Suomen Sosialidemokraattinen Sanomalehtimiesliitto SSSL ry:n sääntömääräinen liittokokous pidetään lauantaina 15.11.2014, klo 11.00 alkaen Paasitornissa, osoitteessa Paasivuorenkatu 5 A, 00530 Helsinki.

Kokouksessa käsitellään liiton sääntöjen 9§:n määräämät asiat. Liittokokoukselle tehtävät esitykset on toimitettava liittohallitukselle 15.10. mennessä. Esitykset pyydetään lähettämään sihteerille sähköpostitse.

Liitto kustantaa pääkaupunkiseudun ulkopuolelta tuleville jäsenille matkakulut halvimman matkustustavan (joukkoliikenne) mukaan. Lounastarjoilun vuoksi ilmoittautumisia pyydetään sihteeri Jonne Kiviselle, jonne.kivinen@teamliitto.fi, 6.11. mennessä.  

Tervetuloa!

Suomen Sosialidemokraattinen Sanomalehtimiesliitto SSSL ry
Liittohallitus

Ei kommentteja.

Vastaa

Voimanlähteenä WordPress. Suunnitellut WooThemes