MENNYTTÄ MAAILMAA VAI UUTTA MEDIAA ?

Työväenlehdistöllä on kunniakas menneisyys, mutta miltä sen tulevaisuus näyttää ?
Tätä pohditaan lauantaina 7.11.2015 klo 13.30 Työväenliikkeen kirjastossa (Sörnäisten rantatie 25) Aatosta jaloa – marraskuun valoa – tapahtumassa. SSSL:n ja Työväenkirjaston ystävien yhdessä järjestämä ohjelmaosuus alkaa Reijo Hämäläisen kirjoittaman ”Työväenlehden arktinen taival ”–teoksen esittelyllä ja jatkuu paneelikeskustelulla, jossa mukana ovat Reijo Hämäläisen lisäksi Demokraatin päätoimittaja Mikko Salmi, Kansan Uutisten päätoimittaja Sirpa Puhakka ja Suomen Viestintärahoitus Oy:n toimitusjohtaja Tuomas Harpf. Paneelia johdattelee TEAMin jäsenlehden, Intiimin päätoimittaja Tuomo Lilja.

Työväenlehdistöä käsittelevän paneelin jälkeen toimittaja Merja Minkkinen esittelee tutkimustaan Sosialidemokraattisten naisten lehdistöstä, minkä jälkeen aihetta käsitellään myös keskustellen. Merja Minkkisen lisäksi keskusteluun osallistuvat toimittaja Leena Paju ja toimittaja Leena Nikula.

Ohjelmaan saattaa tulla vielä pieniä muutoksia, joten aikataulu kannattaa tarkistaa Työväenperinne ry:n kotisivulta. Lisätietoa Aatosta jaloa – marraskuun valoa –tapahtuman ohjelmasta löytyy osoitteesta www.tyovaenperinne.fi.

SSSL korvaa pääkaupunkiseudun ulkopuolelta saapuville jäsenilleen matkakulut liiton matkustusohjesäännön perusteella halvimman julkisen kulkuneuvon taksojen mukaisesti.

Ei kommentteja.

Vastaa

Voimanlähteenä WordPress. Suunnitellut WooThemes