Lomalle Tampereelle

SSSL:lla on Holiday Club Tampereen kylpylässä käytössään viikko 46 eli yksi lomaviikko vuodessa. 105 neliön suuruisessa huoneistossa on kaksi makuuhuonetta ja kuusi vuodepaikkaa, sauna ja poreamme. Huoneistoon varustukseen kuuluvat myös astianpesukone, mikroaaltouuni, televisio sekä dvd-soitin.

Loma-asunnon käyttöoikeuden arvotaan on ilmoittauduttava 15.6.2016 mennessä. Käyttöoikeus arvotaan kesäkuun loppuun mennessä. Arvontaan voi osallistua vain sellainen jäsen, jolla ei ole jäsenmaksurästejä ja joka ei ole edellisen kolmen vuoden aikana voittanut viikon käyttöoikeutta.

Loma-asunnon käyttöönsä saavan on maksettava liiton määräämä vastike viimeistään kaksi viikkoa ennen lomaviikon alkua. Vastike määräytyy Holiday Club Tampereen kylpylälle maksettavan hoitovastikkeen perusteella. Vuonna 2016 se on 420 euroa.

Lomaviikko alkaa perjantaina ja päättyy perjantaina. Vuonna 2016 lomaviikko on 11.-18.11.

Oleskelutila

Lomahuoneistoon mahtuu majoittumaan kuusi henkilöä. Tilaa on toistasataa neliötä.

Ei kommentteja.

Vastaa

Voimanlähteenä WordPress. Suunnitellut WooThemes