Liiton puheenjohtajana jatkaa Jukka Halonen

Suomen Sosialidemokraattisen Lehtimiesliitto SSSL ry:n liittokokous järjestettiin lauantaina 19.11.2016 Helsingissä. Liittokokouksessa hyväksyttiin liiton toimintakertomus, tilinpäätökset, toimintasuunnitelma ja taloussunnitelma. Liittokokous päätti, että liiton jäsenmaksu on jatkossa 40 euroa vuodessa.

Liiton puheenjohtaja Jukka Halonen valittiin uudelle kaksivuotiskaudelle yksimielisesti.

Hallituksen varsinaisiksi jäseniksi vuosille 2017-2018 valittiin Maarit Hirvensalo (uusi), Reijo Hämäläinen (uusi), Arto Jokela, Tuomo Lilja, Pentti Lumme, Annakati Mattila, Leena Niinimaa ja Iida Vallin (uusi) sekä varajäseniksi Kaarin Taipale (uusi), Leena Seretin (uusi), Seppo Saari, Kari Lopperi ja Mira Tenhunen (uusi).

Kokouksen jälkeen Timo Vainiolle luovutettiin Mustemaalari-palkinto journalisesta elämäntyöstä. Lisäksi hän sai haltuunsa Ano Airiston muotokuvan vuodelta 1929. Airisto, joka käytti pakinoidessaan nimimerkkiä Mustemaalari, testamenttasi 1940-luvulla SSSL:lle rahasumman, jolla on kartutettu liiton opintorahaston pääomaa.

Ei kommentteja.

Vastaa

Voimanlähteenä WordPress. Suunnitellut WooThemes