PUOLUEKOKOUKSESSA TAVATAAN

SDP:n 45. puoluekokous pidetään 3.-5.2.2017 Lahdessa. SSSL järjestää kokouksen yhteydessä jäsentapaamisen perjantaina 3.2.2017 klo 14puoluekokouspaikalla eli Lahden Messukeskuksessa, os. Salpausselänkatu 7, 15110 Lahti.

Ilmoittautumiset Annakati Mattilalle mieluiten sähköpostitse os. annakati.mattila@pp.inet.fi tai tekstiviestillä puh. 0400435242 18.1.2017 mennessä. Liitto korvaa matkakulut halvimman kulkuneuvon taksojen mukaisesta. Matkalaskulomakkeet jaetaan tapaamisessa ja laskut maksetaan pankkitilille tilaisuuden jälkeen.

KESÄRETKI POHJOIS-LATVIAAN

SSSL:n jäsenmatka suuntautuu 13.-16.6.2017 Pohjois-Latviaan vanhalle Liivinmaalle, joka nykyisin tunnetaan Vidzemen maakuntana (www.vidzeme.com). Retken tukikohtana on Cesisin kaupunki, jonka lisäksi tutustutaan myös maakunnan muihin nähtävyyksiin.

Matkalle lähdetään Länsisatamasta Eckerölinen (www.eckeroline.fi) Finlandia-aluksella tiistaina 13.6. klo 8.30. Matkan aikana vieraillaan eri puolilla Vidzemen maakuntaa. Majoitus on varattu Cesis-hotelliin, jonne ajetaan Viljandin, Valgan/Valkan ja Valmieran kautta. Valmierassa tutustutaan tuoreoluen valmistukseen Valmiermuizan panimossa (www.valmiermuiza.lv). Cesisissa (www.cesis.lv)  tehdään kävelykierros puistohin ja vanhaan kaupunkiin. Matkan aikana käydään myös Silguldassa (www.tourism.sigulda.lv), jossa on vanha ritarilinna ja jossa ihaillaan Gauja-joen upeita maisemia. Muina tutustumiskohteina Vidzemen maakunnan alueella ovat mm. bunkkerimuseo (www.bunkurs.lv) ja vanhan paperitehtaan työläisten asuntoalue (www.visitligatne.lv/ligatnes-papirfabrika) Ligatnessa, Gutmanin luola, joka on Baltian suurin hiekkakiviluola, Turaidan museoalue (www.turaida-muzejs.lv), Ungurmuizan kartano (www.ungurmuiza.lv), liiviläisten museo Pivalind ja Vaidavan kertamiikkatehdas (www.vaidava.lv). Paluumatkalle Suomeen lähdetään perjantaiaamuna 16.6. Via Balticaa pitkin Tallinnaan. Matkalla on yksi kahvitauko. Laiva Tallinnasta Helsinkiin lähtee klo 18.45 ja se saapuu Helsingin Länsisatamaan klo 21.15.

Matkan hinta sisältää laivamatkat Eckerölinen Finlandia-laivalla Tallinnaan ja takaisin, bussikuljetukset, opastukset ja sisäänpääsymaksut tutustumiskohteisiin, majoituksen aamiaisineen Cesis-hotellissa, buffet-aamiaisen laivalla, kolme illallista ja kaksi lounasta sekä kahvi-/teetarjoilun paluumatkalla Tallinnaan sekä buffet-illallisen laivalla. Matkan hinta on 390 euroa/ henkilö majoituttaessa 2 hengen huoneeseen. Yhden hengen huoneeseen majoittumisesta hotelli perii lisämaksua 52 euroa (3 yötä).

Matka on tarkoitettu SSSL:n jäsenille seuralaisineen. Sille on varattu 30 paikkaa, jotka täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Matkalle ilmoittaudutaan Annakati Mattilalle 25.1.2017 mennessä mieluiten sähköpostitse annakati.mattila@pp.inet.fi tai puh. 0400-435242. Kerro ilmoittautuessasi seuraavat tiedot: nimi, syntymäaika, puhelinnumero ja osoite (jollei sinulla ole sähköpostiosoitetta). Ilmoita myös mahdolliset ruokarajoitukset. Kerro samat tiedot seuralaisestasi.

Maksuohjeet ja tarkempi ohjelma lähetetään ilmoittautuneille.

Ei kommentteja.

Vastaa

Voimanlähteenä WordPress. Suunnitellut WooThemes