Voita Tampereelle lomaviikko!

LOMALLE TAMPEREEN KYLPYLÄÄN

SSSL:lla on Holiday Club Tampereen kylpylässä käytössään viikko 46 eli yksi lomaviikko vuodessa. Lomaviikkoa alkaa perjantaina ja päättyy perjantaina. Tänä vuonna se on 10.-17.11.2017.

Yli sataneliöisessä huoneistossa on kaksi makuuhuonetta ja kuusi vuodepaikkaa sekä sauna ja poreamme. Huoneistoon varustukseen kuuluvat myös astianpesukone, mikroaaltouuni, televisio sekä dvd-soitin.

Loma-asunnon käyttöoikeus arvotaan vuosittain kesäkuun loppuun mennessä. Arvontaan on ilmoittauduttava 15.6.2017 mennessä. Ilmoittautumisia ottaa vastaan SSSL:n sihteeri Mirva Saarelainen, jonka sähköpostiosoite on mirva.saarelainen@demarinuoret.fi tai puh. 040 5131 889.

Arvontaan voi osallistua vain sellainen jäsen, jolla ei ole jäsenmaksurästejä ja joka ei ole edellisen kolmen vuoden aikana voittanut viikon käyttöoikeutta. Loma-asunnon käyttäjän on maksettava 440 euron vastike viimeistään kolme viikkoa ennen lomaviikon alkua.

Ei kommentteja.

Vastaa

Voimanlähteenä WordPress. Suunnitellut WooThemes