Tietoa jäsenyydestä

Sosialidemokraattisen sanomalehtimiesliiton (SSSL) jäseneksi voi liittyä sosialidemokraattiset arvot sisäistänyt, toimituksellisissa tehtävissä mediassa  tai tiedotustoiminnan /viestinnän palveluksessa työskentelevä. SSSL:n jäsenyys ei edellytä SDP:n jäsenyyttä.

SSSL pyrkii erityisesti vaikuttamaan viestintäpolitiikan sisältöön ja toimittajien edunvalvontaan.
Liitto järjestää mm.  keskustelutilaisuuksia, seminaareja, jäseniltoja, tutustumiskäyntejä ja jäsenmatkoja. Vuosijulkaisumme Mustemaalari on jäsenille maksuton.

Liiton jäsen saa myös pressikortin.

Jäsenyys tuo mukanaan monia  muita jäsenetuja – lue jäseneduista.

Jäsenmaksumme on 35 euroa vuodessa.


Tervetuloa  SSSL:n jäseneksi !

Lähetä jäsenhakemuksesi liittoon  sähköpostitse osoitteeseen: ssslliitto(at)gmail.com
Hakemukseen tarvitaan seuraavat tiedot:
nimi, syntymäaika, kotiosoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero ja lyhyt selostus toiminnastasi media-alalla.

SSSL:n jäsenedut

 • Liiton valokuvalla varustettu jäsen-/pressikortti osoittaa, että työskentelet tiedonvälityksen palveluksessa. Erilaiset tahot myöntävät pressikortin esittävälle journalistille erilaisia etuja, alennuksia ja ilmaisia sisäänpääsyjä tilaisuuksiin. Suosittelemme pressikortin vastuullista käyttöä.
 • Jäsen-/pressikortti oikeuttaa linja-autoliikenteen lehtimiesalennukseen.
 • Liiton vuosijulkaisu on Mustemaalari, joka toimitetaan jäsenille  tammi-helmikuussa.
 • SSSL:n jäsenet saavat Työsuojelurahaston ja Työturvallisuuskeskuksen laadukkaan TELMA-lehden veloituksetta 4 kertaa vuodessa.
 • Liiton opintorahastosta ja SAK:n kulttuurirahastosta voi hakea stipendejä.
 • ALENNUSTA LAIVAMATKOISTA
  Viking Line tarjoaa SSSL:n jäsenille erikoishintaisia matkoja ympäri vuoden. Jäsenetuihin voi tutustua osoitteessa http://www.vikingline.fi/edut/sssl
  Jäsenetuhintaisen reittimatkavarauksen (tuotetunnus FVRES) voi tehdä Viking Linen myyntipalvelusta puh. 0600-41577. Risteilyvaraus (tuotetunnus FKKRY) onnistuu myös nettisivujen kautta,http://www.vikingline.fi
  Viking Line on siirtynyt matkojen hinnoittelussa ns. dynaamiseen hinnoitteluun, jossa hinta vaihtelee kysynnän ja tarjonnan mukaan ja lopullinen hinta vahvistetaan varausvaiheessa.
 • SSSL on Palkansaajien Hyvinvointi- ja terveys PHT:n jäsen. Sen kautta voit hakea 1Askel hyvinvointijaksoille.
 • SSSL:n jäsenet saavat vakuutusyhtiö Turvasta hetietuna 9 prosenttia alennusta sekä lisäksi 5 prosentin omistaja-asiakasalennuksen. Kolmantena etuna on ykkösauton bonukset myös perheen kakkosautoon/moottoripyörään.
 • SSSL:llä on Tampereen kylpylässä tilava lomahuoneisto, joka on liiton käytössä vuosittain viikon 46 ajan. Huoneiston pinta-ala on 105 neliömetriä ja siinä on makuupaikat kuudelle. Huoneisto sijaitsee 4. kerroksessa ja sen varustelutaso on hyvä. Lomahuoneistossa on mm. tilava keittiö astianpesukoneineen, sauna ja poreamme. Huoneiston käyttöoikeus arvotaan vuosittain arvontaan ilmoittautuneiden jäsenten kesken.
 • Hertz Autovuokraamo tarjoaa SSSL:n jäsenille erikoishinnat vapaa-ajan vuokrauksista Suomessa ja ulkomailla. Edun saa ilmoittamalla varauksen yhteydessä CDP-numeron 719957. Varaukset voi tehdä täällä tai puhelimitse soittamalla Hertz Varauspalvelun numeroon 0200 11 22 33. Varaudu osoittamaan liiton jäsenyys jäsenkortilla. Jäsenetu tarkoittaa Suomessa 15 %:n alennusta päivähinnoista ja 10 %:n alennusta viikkohinnoista. Alennus lasketaan aina edullisimmasta julkaistusta hinnasta. Ulkomailla alennusprosentti vaihtelee 5-15 %:n välillä ja riippuu mm. maasta ja siitä, onko kyseessä prepaid-hinta vai ei.

 

Voimanlähteenä WordPress. Suunnitellut WooThemes