SSSL:n jäsenedut

 • Liiton valokuvalla varustettu jäsen-/pressikortti osoittaa, että työskentelet tiedonvälityksen palveluksessa. Erilaiset tahot myöntävät pressikortin esittävälle journalistille erilaisia etuja, alennuksia ja ilmaisia sisäänpääsyjä tilaisuuksiin. Suosittelemme pressikortin vastuullista käyttöä.
 • Jäsen-/pressikortti oikeuttaa linja-autoliikenteen lehtimiesalennukseen.
 • Liiton vuosijulkaisu Mustemaalari toimitetaan kaikille jäsenille.
 • SSSL:n jäsenet saavat Työsuojelurahaston ja Työturvallisuuskeskuksen laadukkaan TELMA-lehden veloituksetta 4 kertaa vuodessa.
 • Liiton opintorahastosta ja SAK:n kulttuurirahastosta voi hakea stipendejä.
 • SSSL on Palkansaajien Hyvinvointi- ja terveys PHT:n jäsen. Sen kautta voit hakea Pysyvään muutokseen -hyvinvointijaksoille.
 • SSSL:llä on Tampereen kylpylässä tilava lomahuoneisto, joka on liiton käytössä vuosittain viikon 46 ajan. Huoneiston pinta-ala on 105 neliömetriä ja siinä on makuupaikat kuudelle. Huoneisto sijaitsee 4. kerroksessa ja sen varustelutaso on hyvä. Lomahuoneistossa on mm. tilava keittiö astianpesukoneineen, sauna ja poreamme. Huoneiston käyttöoikeus arvotaan vuosittain arvontaan ilmoittautuneiden jäsenten kesken.
 • F-Secure F-Secure antaa SAK:laisten liittojen jäsenille 20–40 euron alennukset Safe-tuotteistaan, jotka suojaavat Windows-tietokoneet, Macit, älypuhelimet ja tabletit (Android ja iOS) haittaohjelmilta ja muilta internetin vaaroilta. Safe-tuotteiden alennetut hinnat ovat
  • F-Secure Safe 1 vuosi, 3 laitetta: 39,90 euroa (norm. 59,90 euroa)
  • F-Secure Safe 1 vuosi, 5 laitetta: 49,90 euroa (norm. 79,90 euroa)
  • F-Secure Safe 1 vuosi, 7 laitetta: 59,90 euroa (norm. 99,90 euroa)

  F-Securen Safe-tuotteet voi ostaa ja asentaa F-Securen kampanjasivun kautta, jonka osoite onhttps://campaigns.f-secure.com/safe/corporate/fi_FI/?

  Alennetut hinnat saat käyttöösi syöttämällä sivulla olevaan kenttään kampanjakoodin, jonka saat SSSL:n sihteeriltä Mirva Wiikiltä [email protected]

 • Sokos Hotellit tarjoavat SSSL:n jäsenille vapaa-ajan majoituksiin kausittain vaihtuvia tarjouksia. Käytössä on yli 50 hotellia 28 eri paikkakunnalla Suomessa sekä Sokos Hotel Viru Tallinnassa ja Pietarissa Original Sokos Hotel Olympia Garden, Solo Sokos Hotel Vasilievsky sekä Solo Sokos Hotel Palace Bridge kylpyläpalveluineen.Sokos Hotellien kampanjakoodi on LIITTO2018.Hintaetu on voimassa vain netin kautta tehdyissä ja ennakkoon maksetuissa varauksissa.  Näytä jäsenkorttisi vastaanotossa sisään kirjautuessasi.
 • ALENNUSTA LAIVAMATKOISTA
 • SSSL ry:n jäsenet saavat SAK ry:n kautta Viking Linen risteilyt ja reittimatkat erikoishintaan. SSSL:n edut löytyvät myös osoitteesta https://www.vikingline.fi/edut/sssl 
  Jäsenetuhintainen risteilyvaraus onnistuu tuotetunnuksella FKKRY ja reittimatkavaraus tuotetunnuksella FVRES joko nettisivujen kautta tai Viking Linen myyntipalvelusta, puh. 0600-41577.
  Lisäksi on mahdollista käyttää myös kausittain voimassa olevia arvokuponkitarjouksia, etu kaudesta riippuen jopa 50 % päivän hinnasta, tuotetunnus FPKRY (ristely) ja FPREIT (reittimatka).
 • Eckerö Line antaa jäsenalennuksia vähintään kymmenen hengen ryhmille risteily- ja reittilipuista Tallinnaan. Lisäksi yhtiö tarjoaa edullisia kokousristeily- ja hotellikokouspaketteja. Tarkemmat tiedot ja varausohjeet löytyvät osoitteesta www.eckeroline.fi/sak.Eckerö Linen etuhinnat koskevat SAK:n ja sen jäsenliittojen jäseniä, henkilökuntaa ja samalla varauksella mukana olevat matkustajia. Ryhmämatkaa varatessasi sinun on ilmoitettava U-asiakastunnus, jonka saat SSSL:n sihteeriltä Mirva Wiikiltä [email protected] .Varaudu esittämään jäsenkorttisi lippujen lunastuksen yhteydessä.
 • TallinkSilja tarjoaa etuja vapaa-ajan matkustamiseen Club One –kanta-asiakasohjelman kautta. Kanta-asiakasohjelmassa on kolme tasoa: Bronze, Silver ja Gold. Kun liittyt TallinkSiljan Club One-kanta-asiakasohjelmaan, pääset jäsenetuna suoraan Silver-tasolle. Club Onen jäseneksi voit liittyä ilmaiseksi osoitteessa: https://www.tallinksilja.fi/club-one-erikoisliittyminenLiittymistä varten tarvitset liiton sopimusetunumeron, jonka saat saat SSSL:n sihteeriltä Mirva Wiikiltä [email protected]
 • Vakuutusyhtiö Turva tarjoaa liiton jäsenille alennuksia vapaaehtoisista, jatkuvista vakuutuksista. SSSL:n jäsenenä saat Turvasta
  • Turvan jatkuviin vapaaehtoisiin vakuutuksiin 10 % jäsenalennuksen
  • Vakuutettuasi kotisi Turvassa ja sinulla on lisäksi vähintään yksi jatkuva henkilö-, kasko-, lemmikki- tai venevakuutus, saat lisäksi 10 % omistaja-alennuksen. Alennukset eivät koske liikennevakuutusta.
  • Liittokasko-vakuutuksen. Liittokasko on Turvan paras autovakuutus, joka tarjotaan yksinoikeudella ammattiliittojen jäsenille. Se sisältää erinomaisen bonusedun: bonuksesi eivät tipu, vaikka vahinko sattuisikin, jos olet ajanut kolme vuotta ilman vahinkoja. Lisäksi Liittokasko sisältää sijaisautoedun: matkasi jatkuu, vaikka autosi hyytyisi kesken matkan teknisen vian vuoksi.
  • Turvaa rakkaasi Turvassa-henkivakuutuksella:​

   Henkivakuutus ei varsinaisesti hyödytä sinua vaan heitä, jotka ovat sinulle kaikista rakkaimpia. Turvassa-henkivakuutus on uusi ja erityisesti ammattiliiton jäsenelle edullinen henkivakuutus. Turvassa-henkivakuutuksen myöntää LähiTapiola Keskinäinen Henkivakuutusyhtiö. Laske vaikka itse turva.fi/henkivakuutus.

  • Etuja, jos työttömyys tai lomautus kohtaa. Työttömyyden tai lomautuksen kohdatessa, Turva joustaa vakuutusmaksuissa. Turva myöntää pyynnöstä työttömälle tai lomautetulle asiakkaalleen kuuden viikon korottoman lisämaksuajan vakuutusmaksuihin. Maksuaikaa saadakseen työttömäksi jääneen tai lomautetun Turvan asiakkaan tulee laskun saadessaan ottaa yhteyttä Turvan asiakaspalveluun, josta hän saa tarkemmat toimintaohjeet.
  • Lisätietoa Turvan tarjoamista eduista ja alennuksista löydät osoitteesta turva.fi/etusi.